Olajos masszzs

Thai masszzs az otthonban!

A thai masszzs az egyik legnpszerbb masszzsfajta. Mltn, hiszen mivel Thaifldn a mindennapi gygyt gyakorlat rsze volt, a felfrissls mellett a gygyuls, az letervel val feltltekezs lmnyt nyjtja. Ez az ismertebb, szraz, tradicionlisnak nevezett fajtjra ppgy igaz, mint az aromaolajos vltozatra, m ezen utbbi az ellazuls pratlan lmnyvel ajndkozza meg az embert.

Az akci keretben most tetszs szerinti mennyisg ktrs olajos thai masszzs kupont vsrolhat akr sajt rszre, akr ajndkba. A kupon Budapest kvetkez kerleteiben rvnyes: I, II, III, V, VI, VII, VIII, XIII, XIV. Budapest tbbi kerletben 1500 Ft helysznen fizetend kiszllsi dj fejben tudja felhasznlni a kupont.

Mit ksztsen el?

Ez egy fldn vgzett masszzs, amelyhez egy fldre tertett paplanra, esetleg nhny pokrcra van szksg, de egy vastagabb sznyeg is megteszi. Ezt egy olyan leped fedje, amelyet nem sajnl sszeolajozni. Ezeken kvl mg hrom vagy ngy nagyobb trlkzre is szksg lesz, melyekkel betakarhatom az ppen nem masszrozott testrszeit s felitathatom a mr megmasszrozott testrszeken maradt olajat.

Merjen elszakadni a harcos htkznapoktl, tapasztalja meg a ktrs relaxci gygyt, fiatalt hatst!

A kupon 2012 jnius 15-ig rvnyes.

Bejelentkezs a kapcsolat menpontban tallhat e-mailcmen vagy telefonszmon.

Fontos!

A brlet megvsrlsa eltt tjkozdjon milyen esetekben nem ajnlott a thai masszzs! Az ellenjavallatokat bemutat oldal itt tallhat.

Olajos masszázs

Thai masszázs az otthonában!

A thai masszázs az egyik legnépszerűbb masszázsfajta. Méltán, hiszen mivel Thaiföldön a mindennapi gyógyító gyakorlat része volt, a felfrissülés mellett a gyógyulás, az életerővel való feltöltekezés élményét nyújtja. Ez az ismertebb, száraz, tradicionálisnak nevezett fajtájára éppúgy igaz, mint az aromaolajos változatára, ám ezen utóbbi az ellazulás páratlan élményével ajándékozza meg az embert.

Az akció keretében most tetszés szerinti mennyiségű kétórás olajos thai masszázs kupont vásárolhat akár saját részre, akár ajándékba. A kupon Budapest következő kerületeiben érvényes: I, II, III, V, VI, VII, VIII, XIII, XIV. Budapest többi kerületében 1500 Ft helyszínen fizetendő kiszállási díj fejében tudja felhasználni a kupont.

Mit készítsen elő?

Ez egy földön végzett masszázs, amelyhez egy földre terített paplanra, esetleg néhány pokrócra van szükség, de egy vastagabb szőnyeg is megteszi. Ezt egy olyan lepedő fedje, amelyet nem sajnál összeolajozni. Ezeken kívül még három vagy négy nagyobb törülközőre is szükség lesz, melyekkel betakarhatom az éppen nem masszírozott testrészeit és felitathatom a már megmasszírozott testrészeken maradt olajat.

Merjen elszakadni a harcos hétköznapoktól, tapasztalja meg a kétórás relaxáció gyógyító, fiatalító hatását!

A kupon 2012 június 15-ig érvényes.

Bejelentkezés a kapcsolat menüpontban található e-mailcímen vagy telefonszámon.

Fontos!

A bérlet megvásárlása előtt tájékozódjon milyen esetekben nem ajánlott a thai masszázs! Az ellenjavallatokat bemutató oldal itt található.

 

Copyright (c) 2010 Bakaja Zoltán thai-masszázs.hu. Minden jog fenntartva.
Design by Free CSS Templates.