Olajos masszázs

Thai masszázs az otthonában!

A thai masszázs az egyik legnépszerűbb masszázsfajta. Méltán, hiszen mivel Thaiföldön a mindennapi gyógyító gyakorlat része volt, a felfrissülés mellett a gyógyulás, az életerővel való feltöltekezés élményét nyújtja. Ez az ismertebb, száraz, tradicionálisnak nevezett fajtájára éppúgy igaz, mint az aromaolajos változatára, ám ezen utóbbi az ellazulás páratlan élményével ajándékozza meg az embert.

Az akció keretében most tetszés szerinti mennyiségű kétórás olajos thai masszázs kupont vásárolhat akár saját részre, akár ajándékba. A kupon Budapest következő kerületeiben érvényes: I, II, III, V, VI, VII, VIII, XIII, XIV. Budapest többi kerületében 1500 Ft helyszínen fizetendő kiszállási díj fejében tudja felhasználni a kupont.

Mit készítsen elő?

Ez egy földön végzett masszázs, amelyhez egy földre terített paplanra, esetleg néhány pokrócra van szükség, de egy vastagabb szőnyeg is megteszi. Ezt egy olyan lepedő fedje, amelyet nem sajnál összeolajozni. Ezeken kívül még három vagy négy nagyobb törülközőre is szükség lesz, melyekkel betakarhatom az éppen nem masszírozott testrészeit és felitathatom a már megmasszírozott testrészeken maradt olajat.

Merjen elszakadni a harcos hétköznapoktól, tapasztalja meg a kétórás relaxáció gyógyító, fiatalító hatását!

A kupon 2012 június 15-ig érvényes.

Bejelentkezés a kapcsolat menüpontban található e-mailcímen vagy telefonszámon.

Fontos!

A bérlet megvásárlása előtt tájékozódjon milyen esetekben nem ajánlott a thai masszázs! Az ellenjavallatokat bemutató oldal itt található.

 

Copyright (c) 2010 Bakaja Zoltán thai-masszázs.hu. Minden jog fenntartva.
Design by Free CSS Templates.