Olajos masszázs

Kedvezmény az otthonában

Bár a tradicionális thai masszázs száraz masszázsként él a köztudatban, a thai hagyomány szerint az ájurvédikus masszázsban gyökeredzik, amelyre a különböző gyógynövényolajok használata jellemző. Nemcsoda hát, hogy a thai tradícióban is létezik egy aromaolajos masszázstípus, amely a múltban háttérbe szorult ugyan, ám manapság Thaiföldön is reneszánszát éli.

Az akció keretében megvásárolt kuponokat felhasználva egyórás thai olajos masszázsban részesülhet anélkül, hogy ki kellene mozdulnia otthonról. Ne feledje: Thaiföldön egy átlagos masszázs két-két és fél óra hosszú, ezért vásárolhat több kupont is, melyeket egyszerre, akár egy háromórás masszázs keretében is felhasználhat. Mi szükséges mindehhez?

Ez egy földön végzett masszázs, a legfontosabb, hogy legyen a szobában annyi hely, hogy fekve körbe tudjam járni. Fekhelyül egy pár pokróc, egy paplan vagy akár egy vastagabb szőnyeg is megteszi. Erre egy olyan lepedő kerüljön, amelyet nem sajnál összeolajozni. Három vagy négy törülköző is kell majd, amelyet testének betakarására és az olaj felitatására használok. Kérem, ha valamilyen olajra allergiás, azt az időpont egyeztetésnél jelezze.

Fontos!

Amennyiben súlyosabb betegsége van és nem biztos benne, hogy ebben az állapotban masszírozható-e, kérem érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. Betegségéről a masszázs megkezdése előtt tájékoztasson. Köhögő, tüsszögő, influenzás, lázas beteget nem masszírozhatok. Masszázs előtt ne igyon alkoholt és lehetőleg egy-fél órával előtte ne egyen. Ha egészségi állapota miatt nem masszírozható, a kupon árát nem áll módomban visszatéríteni.

Az oldalon szereplő tartalom részbeni vagy egészbeni lemásolása és máshol való megjelentetése az írásos engedélyemhez kötött!

 

Copyright (c) 2010 Bakaja Zoltán thai-masszázs.hu. Minden jog fenntartva.
Design by Free CSS Templates.